Cebat Sabadell

Cebat Sabadell

Cebat Sabadell

Xarxes socials

Doctor Prats

A principis de 2015 Doctor Prats apareix un projecte guardat en un calaix. La unió d’amics i músics que havien coincidit en bandes com Kayo Malayo, Discipulos de Otilia, Dumbala Canalla, etc… fa que decideixin llançar el seu primer disc “Patates amb peix” fusionant una gran varietat d’estils musicals amb una alta dosis de festa. La música balcànica, ska, cumbia, latin i una llarga llista d’estils són els que engloben un primer disc que els permet crear un espectacle en directe amb la “festa fusió” com a bandera.
Una banda musical amb una forta passió per la creació audiovisual, ha fet que els vídeos del grup gaudeixin d’una gran peculiaritat.

 

L’11 d’abril presenten el seu primer disc omplint la sala Faktoria i al novembre la banda ja ha fet més de 50 concerts a Catalunya i País Valencià tocant a escenaris com l’Acampada Jove, el festival Paupaterres i un munt de festes majors.

 

El 2016 es presenta amb nous reptes i noves il·lusions amb un nou treball discogràfic entre mans i un espectacle amb una alta dosi de personalitat!